IDG Malmö Business Hub bjuder in till frukostträff på temat Acting

Share:

Boris Matijas

Boris Matijas

Är du redo att väcka din inre kraft? Låt tangodansen och naturens visdom guida dig på en resa av självförverkligande och personlig utveckling.

IDG Malmö Business Hub bjuder in till frukostträff på temat Acting.

Den 12/4 träffas vi kl 08.00-10.00 på Mindpark i Hyllie och utforskar kreativitet, mod och uthållighet i tangons och naturens tecken.

Tänk dig att kreativitet och uthållighet flödar i en perfekt symbios i tangodansen. Varje steg, varje rörelse, en improvisation i samklang med partnern och musiken. Precis som i naturen, där varje växt strävar mot ljuset, varje djur anpassar sig till sin omgivning, finns en inneboende kraft att skapa och övervinna.

Uthållighet är nyckeln till framgång, hur kan vi lära oss beteendeförändring genom Nudging i  både i tangodansen och i livet? Att resa sig efter en miss, att öva och finslipa sin teknik, att uthärda trötthet och motgångar – allt detta leder till personlig utveckling och djupare glädje. Naturen visar oss hur uthållighet belönas: En ek växer sig stark genom århundraden, en fjäril kämpar sig ut ur sin puppa för att nå nya höjder.

Varmt välkommen att anmäla dig i länken nedan:

IDG MALMÖ HUB

Stäng meny